5

Komentari (5)

Ante G.
Nisu ovo srbi uradili, niti su hrvati... Dok god se to tako bude gledalo, dok god pod broj jedan novine i portali, koji tako nesto objave ne budu automatski iskljuceni, nema srece na ovim prostorima. Ovo je jasno kao dan, ovo je uradila grupa KRETENA, koji niti nemaju promil mozga u glavi, dan radnog staza... Paraziti drustva, koji su izdrzavani nasim porezima! Ovo su kriminalci! Ovo niti je uradio ni jedan posten srbin, musliman ni hrvat, bugar, madjar, ili bilo koja nacionalnost ili vjeroispovjest. Ovo su prosto idioti, kojima nema mjesta ni u jednom drustvu! A kada jedan portal, medijska kuca, ili bilo ko, bez ikakve odgovornosti uzme i objavi ovo, sa namjerom da pojaca tiraz i citanost, pa sirokim masama predstavi kao sukob hrvata i srba, bez ikakve odgovornosti podgrijava tenzije koje ne postoje... Dajte ljudi, rat su poceli krminalci, idioti, manijaci. Udjite u bilo koju postenu kucu (kakvih je 95% u bivsoj Jugi), pa pitajte postenog covjeka sta misli o svemu. Svi bi samo normalan zivot.
Bhf
Srbi jedino i smiju ako je deset na jedan.Inace oni su heroji u takvim situacijama ali ako im pokazes zube onda bjeze kao prave pic***e.****s takav narod.
goku_iz_sirokog
Sve Srbe treba potjerat iz Hrv kad se ne znaju ponasati, umjesto da budu zahvalni sto im je nakon rata pusteno da zive u drzavi u kojoj su ubijali susjede oni se kurce posred grada
Uranija
Onda bi dvije trećine Bosne i Hercegovine bilo prazno
Maestro
A komentara nigdje veze šta bi trebalo uraditi na prostorima naše države
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.