Žestok obračun igrača Galate i Bašakešhira na klupi

Čakir se zadovoljio žutim kartonima

Žestok obračun igrača Galate i Bašakešhira na klupi

M. Šljivak

Golom Riada Bajića iz 17. minute Bašakšehir vodi nakon prvog poluvremena u derbiju protiv Galatasaraya.

Bh. napadač tako je doveo svoj tim na korak od naslova prvaka, a tenzije su svakako velike, jer se u ovom duelu odlučuje šampion.

To je bilo jasno jer su u samo dvije minute podijeljena četiri kartona. Bajić i Marcao su u prvo zakuhali strasti, a zatim je na klupi došlo do obračuna među rezervnim fudbalerima.

Bilo je žestoko, a na kraju su Ismail Čipe (Galatasaray) i Emmanuel Adebayor dobro i prošli, jer su samo dobili po žuti karton.

Palo je tu teških riječi, a Čipe je gurnio Adebayora, koji je potom krenuo u obračun, koji je srećom spriječen.

Čuneyt Čakir je odlučio pogledati snimak dešavanja. Na kraju je odučio da oba fudbalera izvan terena dobiju po žuti karton.

Ovako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:


Treba istaći da će Bašakšehir biti oslabljen u dobrom dijelu utakmice. Iskusni veznjak Emre Belozoglu je morao da napusti meč zbog povrede u finišu prvog dijela.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi