Žestok obračun Vranješa i trenera AEK-a?

Zaposlenici ih smirivali

Žestok obračun Vranješa i trenera AEK-a?

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Ognjen Vranješ u četvrtak navečer imao je sukob u AEK-u.

Kako javlja novinarka Sportskog žurnala koja je u četvrtak boravila u Atini, Vranješ je na poluvremenu imao fizički obraćun s trenerom AEK-a Manuelom Jimenezom.

Njih dvojica su razmijenili teške riječi, nakon čega se krenulo u pravi obračun, ali su zaposlenici grčkog tima uspjeli da ih zaustave.

Navodno je Ognjen bio jako ljut na trenera što ga je mijenjao na poluvremenu, a ovaj opet nezadovoljan ponašanjem našeg defanzivca na terenu.

Za sada ni Jimenez, kao niti Vranješ nisu izašli u javnost, pa se ne zna puno detalja o navodnom obračunu. U spomenutoj utakmici zatvorenog tipa Čukarički je slavio s 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Ovusu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi