Žestok okršaj "jarana" Grobara i Delija u Solunu
Foto: Twitter

Pred susret 3. pretkola Lige prvaka

Žestok okršaj "jarana" Grobara i Delija u Solunu

Večeras su u Solunu PAOK i moskovski Spartak odigrali prvi meč 3. pretkola Lige prvaka, a domaća ekipa je bila nešto uspješnija, te je slavila pobjedu rezultatom 3:2.

Ipak, sinoće je došlo do žestokog obračuna navijačkih grupa PAOK-a i Spartaka. Inače, poznato je da navijači PAOK-a godinama gaje prijateljstvo sa pristalicama beogradskog Partizana, dok su simpatizeri Spartaka u prijateljskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde.

Navodno je na ulicama Soluna grupa od 10-12 navijača PAOK-a napala grupu od pet pristalica moskovskog tima, a tom prilikom je jedan od ruskih navijača zadobio teže povrede jer je primio nekoliko izuzetno jakih udaraca u predjelu glave.

Također, na društvenim medijima se pojavila informacija da je večeras, pred sami početak susreta, grupa huligana PAOK-a uspjela doći do prostorija na stadionu u kojima su se nalazili novinari, te je fizički napala predstavnike medija iz Rusije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Benjamingst
Umjesto da se ode na stadion pogleda utakmica fino navijati. A ne navijaci se potucu, jednim drugima razbiju goavu, Jos plate kartu I dobiju batine...
21 4
Turgut
Haha kakve budale; sve to treba izlimiti da be zna sta je stadion a kamoli lopte I bianje sa istim neumima na drugoj strani a doci inshallah vrijeme sve te picke treba zabranuti da postoje
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti