Brutalan napad na pjevača mogao bi okončati karijeru Arde Turana
Popularni turski pjevač je pretrpio teške povrede nosa. Višestruke prelome mu je nanio slavni fudbaler koji je potom u bolnicu došao sa pištoljem i tražio je od njega da ga upuca

Skandal za skandalom

Brutalan napad na pjevača mogao bi okončati karijeru Arde Turana

M. Šljivak

Karijera zvijezde turskog fudbala Arda Turan napravio je prije nekoliko dana veliki incident kada je u jednom noćnom klubu u Istanbulu slomio nos poznatom pjevaču Berkayju Sahinu.

Arda je u alkoholiziranom stanju pokušao zavesti suprugu ovog pjevača, a kada ga je ovaj upozorio i izveo vani da popričaju, on ga je fizički napao.

Berkay je završio u bolnici sa čak 15 lomova na nosu. Morao je na operaciju koja je trajala četiri sata, a nakon svega je najavio i tužbu protiv Arde.

"Pokrenućemo tužbu protiv njega. Tvrdi da nije mogao da prepozna moju ženu, a već 15 godina smo po medijima i svi nas znaju", rekao je Berkay.

Nije ovo prvi put da je Turan izvršio fizički napad. Prije nešto više od godinu dana napao je i jednog novinara te ga je udario glavom zbog pitanja o vjenčanju, a u maju ove godine nasrnuo je i na pomoćnog sudiju u utakmici Bašakšehira i Sivasspora.

Na kraju ga je udaranje novinara koštalo reprezentativne karijere, a guranje sudije mu je donijelo polusezonsku suspenziju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Svi ovi skandali odrazili su se i na njegovu cijenu, pa je za godinu i po doživio pad od gotovo 86 procenata, te je sa vrijednosti od 28 miliona eura pao na "svega" četiri miliona eura.

Posljednji napad mogao bi značiti i kraj njegove karijere čiji je kraj obilježio niz skandala i teško da će ga neko nakon svega prihvatiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije