20

Komentari (20)

Crnogorac45
Sjetite se prvog El Clasica. Dva cista penala za Real nisu svirana.
MirzaBarucic
Jbg, Barcelona je loša ove sezone, nema govora. Ali ovo što se radi za Real M. je bruka. Svaka utakmica penal. Katastrofa. Prekinite La Ligu i dajte Real M. titulu. Ovo je sramota.
ekstravaganzni.
Pogledajte Real u Ligi Prvaka i LaLigi totalni raspad sistema... Zanimljivo je reci da su u od povratka sezone cak dostigli na 92% penala po utakmici. Zadovoljni budite sa LaLigom jer ce tek nastupiti prava bruka po povratku Lige Prvaka.
ryan.giggs
Nakon Sociedada sve mi je bilo jasno. Ostatak sezone u skladu sa tom tekmom. Dva boda tu, penalima protiv Getafea i Bilbaoa barem četiri. Barceloni protiv Atlético de Madrid barem dva. I eto ga, osam boba, titula. Fuj.
realno_govoreci
Ma nemoj reci hahahhaha Penali kao nisu bili? Ovo sto je Ramos nagazio lika,prvo sto ga nije gledao uopste a drugo lik uopste nije blizu lopte bio niti je njemu upućena bila. Sta sad treba da se svi namjerno postave u sesnestercu da ih neko nagazi i padnu i penal? Hahhahahhaha Ljubomora je cudo. Penali za Real su cisti ko suza bili. Pa sta treba sad,da im se ne svira eto da ti i slicni tebi nebi sta pomislili? Hahahhaah
ekstravaganzni.
Ne drugovi Carrasca je moj dedo rahmetli oborio
ryan.giggs
Carrasco se sapleo, ti si slijep. Kad bi se uvijek ono sviralo rezultati bi bili odbojkaški. Mrljavci ne komentarišete Sociedad. Čak i ona kanta Karim pokazuje da je igrao rukom, a vi slijepi. I ne poznajete pravila igre. Rukometaši. 90% sudija favorizuje real, javno se reklo. Pa može li real IKAD išta osvojiti bez kontaverze?!
Shik
Al zaista se pokazala nemoc Reala. Zasto sebi dozvoli da do pred kraj vuce 0:0 I onda cudno im sto ljudi sumnjaju u sudijske odluke.Jer niko nije lud kad se ocito vidi.Da sudije rijese ono sto oni nisu mogli.Pa daj 2 ili 3 gola i niko nece sumnjati u sporne odluke.Neko se muce iz utakmice u utakmicu sa 0:0.Nebitno skim se igra.Samo realno gledam.
realno_govoreci
A Srbija Barca dva ili tri ne utrpa pa da sve bude eto tebi po koncu.
Maestro
Šta se ima pričati tu se vidi iz aviona evo dvije utakmice se sude VARealu penali da mogu prvenstvo osvojiti i ova Španska liga je dosadna sve namješteno ako nije Uefalona jest VAReal i tako to traje godinama
realno_govoreci
Ooo Maestro stari Uefalonac,sta kazes nisu penali bili,hahhahahhahhahahhaaha. Iz dana u dan sve vise tones
Maestro
@realno_govoreci baš mi te žao realno govoreći nisam navijač ni jednih ni drugih a realno prije bi bio Uefalona nego sugavi VAReal koji bez sudija ne vrijedi ništa a ima boljih klubova za koje se navija nego u Španiji što su namještaljke
cccccc
Nije problem Realovog penala, nego kriterija. Kriterij u jednom i drugom sesnaestercu nisu isti. Ne govorim samo za danas, nego inace kada igra Real. Kako god, dobro je za kladionicare jer je ocito da ce se Realu svirati penali sve dok bude zafrkano.. Bolje i ne osvojiti titulu nego ih osvajati na Realov svima poznati način
ryan.giggs
Gdje je i kad krala? Možda protiv Atlética 2013/14?
Maestro
Svaka čast na komentaru al ovdje nije nikakvo iznenađenje već je određeno da je VAReal prvak i dzaba se sve ovo igra u nastavku još kad vidim da se VARelaovci raduju slatko se nasmijem oni ništa ne mogu bez namiještanja gledajući kroz historiju to je takav klub
YouTalkinToMe
Isto kao sto je realu nebitno kako ce dovi do cilja, tako i njihovim navijacima nije bitno kako ce to biti, pomocu sudija, uefe ili posteno, bitno je samo uzet bodove.
cccccc
Mostarac94, tačno je da je se za Barcelonu kralo, ali stvar je u tome što se za Real krade duplo više svake godine. I to je tako od kako postoje. Dovoljno je pogledati samo svirane penale u korist Barcelone i u korist Reala zadnjih 10 godina. Gotov svake sezone se Realu sudilo više penala nego Barceloni. Dok je Barca dominirala u titulama, Real je dominirao u penalima.
Penderinos
Ovome ramosu na treningu dat da vjezba penale, to je jedino sto radi u poslednje vreme
Mehaga
Kmecite...hahahahah,kmecavci...hahahahahab
ubnt
HahahahahahahhahahahahahHahahahahahahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.