Zeta ostala bez igrača kojeg je isticao Petrović

Ima novi klub

Zeta ostala bez igrača kojeg je isticao Petrović

Teme:

Crnogorska Zeta, protivnik Željezničara u 1. pretkolu Evropske lige, ostala je bez golmana Mladena Božovića. 

Ovaj 32-godišnji reprezentativac Crne Gore odlučio je napustiti Zetu i karijeru nastaviti u Grčkoj, tačnije u AE Larissi, što će mu biti peti inostrani klub.

Božović u Grčku odlazi kao slobodan igrač nakon što nije produžio ugovor sa Zetom, a svom novom klubu se obavezao na dvogodišnju saradnju.  

Vrijedi podsjetiti da je trener Željezničara Slavko Petrović, nakon što mu je žrijeb za protivnika u prvom pretkolu dodijelio Zetu, kao najveću snagu Zete etiketirao upravo iskusnog Božovića. 

"Lično poznajem Božovića koji je branio u Videotonu, Partizanu. Radi se o jako kvalitetnom golmanu. Ekipa su koja nije za potcjenjivanje, ali ja ipak mislim da smo za nijansu bolji i možemo dalje”, naglasio je strateg Plavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi