Zidane: Bale nije s nama jer ne želi da igra

Riješio sve dileme

Zidane: Bale nije s nama jer ne želi da igra

E. Čaušević

Zinedine Zidane i Gareth Bale već nekoliko godina imaju turbulentan odnos i nikome nije jasno zašto Velšanin još uvijek nije napustio Real Madrid.

Bale se prethodne dvije sezone nije naigrao u Realu i mečeve je većinom gledao s klupe. One utakmice u kojima bi dobio šansu da igra na Santiago Bernabeu bio bi žestoko izviždan od strane navijača svog kluba.

Međutim, čini se da je ovaj put odnos Zidanea i Balea itekako narušen, te da tu nema povratka. Velšanin čak nije ni u konkurenciji za sutrašnji meč protiv Manchester Cityja i očito je da je na izlaznim vratima kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zidane na današnjoj press konferenciji nije uspio da izbjegne pitanje oko Balea, te je samo kratko odlučio da odgovori.

"Ne želim ništa da kažem. Poštujem Balea kao i sve igrače. Neke stvari ostaju u svlačionici između trenera i igrača i to je sve. On je igrač Real Madrida i to poštujem. On ne želi da igra i to je jedina stva koju ću vam reći", kazao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti