Zidane: Bili smo u nevolji, ali smo ostali smireni
Foto: EPA

Trener Real Madrida nakon prolaska u polufinale

Zidane: Bili smo u nevolji, ali smo ostali smireni

Nakon revanš susreta četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayern Minhena, kojeg su obilježile sumnjive sudijske odluke, oglasio se i trener španskog kluba Zinedine Zidane.

Nakon susreta Zidane je rekao kako sada, napokon osjeća olakšanje.

"Mislim da je susret bio mnogo teži za igrače, nego što se to meni činilo na klupi. Bili smo u nevolji, ali smo ostali smireni." 

"Bilo je nekoliko situacija u kojima smo mogli postizati golove, ali nismo, a kako nismo imuni na greške, to ih je vratilo u igru", rekao je Zidane nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Francuski stručnjak je u nekoliko navrata napomenuo da se radilo o veoma teškoj utakmici, ali nije imao komentara na suđenje. Zidane svakako može biti zadovoljan raspletom situacije i prolaskom u polufinale Lige prvaka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi