Mourinho je jučer imao zanimljiv telefonski razgovor s predsjednikom Real Madrida

Vraća se na Santiago Bernabeu?

Mourinho je jučer imao zanimljiv telefonski razgovor s predsjednikom Real Madrida

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho i dalje je bez posla nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je sredinom decembra prošle godine dobio otkaz na Old Traffordu i odlučio je uzeti odmor od trenerskog posla. No, Portugalac je ljetos priznao da mu fali posao, te da se nada da će ubrzo pronaći novi angažman.

On je prethodnih mjeseci imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je sve to odbio i poručio je da čeka pravi izazov. Španski mediji objavili su jutros da bi se Mourinho mogao vratiti u Real Madrid umjesto Zinedinea Zidanea.

Marca tvrdi da Florentino Perez ozbiljno razmišlja da uruči otkaz Zidanea zbog loših rezultata, a posebno nakon poraza od Mallorce. Navodno, predsjednik kraljevskog kluba je obavio telefonski razgovor s Mourinhom kako bi vidio da li je on spreman za povratak na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez vjeruje da bi Mourinho donio Realu potrebne promjene, te da je Zidane jednostavno izgubio kompas nakon što se vratio na klupu Kraljeva.

Mourinho je na klupi Real Madrida bio od 2010. do 2013. godine, te je uspio osvojiti jednu titulu prvaka Španije, te Kup Kralja. Uvijek je govorio da bi se volio vratiti i ostaviti bolji utisak, a čini se da bi mu se ta šansa mogla pružiti prije nego što je očekivao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Ovaj izgleda kao ludzak. U zadnjih par god. gdje je god bio debelo je zasro i vratio klubove unazad. Ako im on dodje pitanje je hoce li ligu sampiona izborit. Zidan radi najbolje sto moze. Oni nisu nikakvo pravo pojacanje doveli.
2 2
Mele
Hazard Jovic i Vicinius zajedno vrijede kao Penaldo...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti