Isco ogovarao Zidanea iza leđa, trener Reala mu sada odgovorio

Isco ogovarao Zidanea iza leđa, trener Reala mu sada odgovorio

Edmir Škorić

Objavljen je zanimljiv snimak s početka meča između Barcelone i Real Madrida na kojem se moglo vidjeti da Isco ogovara Zinedinea Zidanea.

Isco je očigledno nezadovoljan svojim statusom, pa je Modirću, Joviću, Lucasu, Militau i Marceloneu 'ogovarao' Zidanea i žalio se na to što ga Francuz drži na klupi.

"Ako me mijenja onda to radi u 50. ili 60. minuti, nekad i na poluvremenu. Ako me treba ubaciti, ubaci me u 80. minuti", požalio se Isco saigračima.

Sada mu je Zidane odgovorio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To je jednostavno ambicija. On želi da igra, kao i svi igrači i to je naravno pozitivno. Igrači uvijek žele igrati i to ne ovisi o njima. Ono što moraju da čine je da rade kako bi bili spremni. Tada ja donosim odluku o tome ko će igrati od prve minute", rekao je Zidane.

Podsjetimo da je Real na Camp Nou slavio s 3:1, a već sutra igra meč 2. kola grupne faze Lige prvaka protiv Borussije M'gladbach.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TiTu
Jednostavna matematika ,je*es igraca kojem je svejedno sto sjedi na klupi...
3 1
Lafo
Isco može igrati gdje hoće
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti