Zidane pred derbi s Liverpoolom: Real Madrid je podcijenjen

Okršaj u Madridu

Zidane pred derbi s Liverpoolom: Real Madrid je podcijenjen

Edmir Škorić

U jednom od najzanimljivijih mečeva četvrtfinala Lige prvaka u utorak se sastaju Real Madrid i Liveprool.

Bivši evropski prvaci sastaju se u Madridu na stadionu "Alfredo di Stefano" i trener Kraljeva Zinedine Zidane smatra da je njegov tim podcijenjen pred prvi duel.

"Mislim da smo podcijenjeni i da nam se bez razloga ne vjeruje. Ovaj tim nikada ne odustaje", poručio je Zidane.

Zidane je pohvalio njemačkog kolegu Jurgena Kloppa, menadžera Liverpoola.

"On je fantastičan trener. Trener je već dugo i ima puno iskustva. Tijekom svoje trenerske karijere odradio je jako dobar posao. Vidio sam mnogo različitih trenera i stvari otkako sam u trenerskoj profesiji".

Trener Real Madrida komentirao je i mogućnost da se belgijska zvijezda Eden Hazard vrati u igru nakon povrede protiv Liverpoola.

"Čovjek mora biti miran. Nikada ne riskiramo povratak igrača ako nije spreman. Ići ćemo korak po korak i vidjeti kad će moći ponovno igrati. Tako je to sada", rekao je Francuz.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zidane se osvrnuo i na probleme u odbrani Liverpoola, uzrokovane teškim povredama ključnih igrača.

"Ne znam možemo li to nazvati slabošću, jer oni imaju druge igrače. Imamo i mi neke odsutne igrače, ali naša snaga je u timu. Bez obzira ko nedostaje, važan je tim i zajedništvo, tako da ne vidim nikakav hendikep u nedostatku nekih igrača kod jednog ili drugog tima".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Sretno Kraljevi.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi