Zidane: Ja sam kriv za remi u Varšavi
EPA

Trener Real Madrida

Zidane: Ja sam kriv za remi u Varšavi

Zinedine Zidane je preuzeo krivicu na sebe nakon iznenađujućeg remija između Legije i Real Madrida (3:3). 

Za fudbalere kraljevskog kluba je sve izgledalo kao glatka pobjeda nakon što su vodili sa 2:0, no na kraju je Mateo Kovačić morao spašavati i jedan bod. 

"Nisam iznenađen kako su se stvari odvijale u čudnoj utakmici. Nismo odigrali onako kako smo očekivali pred praznim tribinama i nema izgovora. Kada postigne dva gola ne smiješ da skineš papučicu sa gasa. Bilo je teško i moja je krivica za ovaj rezultat", izjavio je Zidane nakon utakmice. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Francuz vjeruje da će njegovi izabranici izvući pouku, odnosno da više neće dozvoljavati da mirno privedu utakmicu kraju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi