Zidane: Ko zna hoću li naredne sezone trenirati Real Madrid

Legendarni Francuz iskren

Zidane: Ko zna hoću li naredne sezone trenirati Real Madrid

Legendarni Zinedine Zidane istakao je za španske medije kako nije siguran hoće li i naredne sezone biti trener Real Madrida.

Zidane je na klupu Reala stigao u januaru nakon odlaska Beniteza, ali još uvijek nije napravio veliki pomak u igri kraljevskog kluba.

"Ne znam hoću li biti ovdje na ljeto, tako da ne znam ni koja će biti moja uloga u transferima u ljetnom prelaznom roku. Normalno je da se mnogo govori o transferima, ali ja sam koncentrisan samo na utakmice", rekao je Zidane nakon što je objavljena lista fudbalera koje bi Real trebao dovesti na ljeto.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid trenutno ima čak 15 bodova manje od Barcelone, ali i utakmicu manje u odnosu na najljućeg rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi