Zidane: Neymar? Za 10 dana ćemo razgovarati o tim stvarima

Špekulacije o transferu zvijezde PSG-a sve glasnije

Zidane: Neymar? Za 10 dana ćemo razgovarati o tim stvarima

Odavno se špekuliše da je Neymar nezadovoljan u PSG-u, a da Real Madird želi iskoristiti njegovo nezadovoljstvo kako bi ga "ukrao" i doveo na Santiago Bernabeu.

Posljednje glasine u Španiji govore čak i da je Neymar dogovorio lične uslove sa Realom, te da je na Kraljevima sada da pokušaju dogovoriti transfer sjajnog Brazilca sa njegovim Paris Saint-Germainom.

Da se nešto možda "kuha" između Reala i PSG-a nagovijestio je i trener Kraljeva Zinedine Zidane koji je prije nekoliko dana istakao da "vjeruje da Neymar i Cristiano Ronaldo mogu dobro funkcionistati zajedno".

Ipak, sada je Zidane poručio da će o svemu govoriti nakon kraja sezone i finala Lige prvaka, uključujući i glasine o potencijalnom Neymarovom transferu u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću govoriti o igraču koji nije jedan od mojih. Ostalo nam je još 10 dana do kraja sezone i dvije utakmice da se odigraju. Nakon toga ćemo razgovarati o svemu što vas zanima", poručio je Zinedine Zidane.

Podsjetimo, Neymar je prošlog ljeta postao najskuplji fudbaler u historiji kada je za nevjerovatna 222 miliona eura prešao iz Barcelona u Paris-Saint Germain.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi