Zidane o fotografiji Isca: Mislimo samo na sutrašnji meč

Trener Real Madrida

Zidane o fotografiji Isca: Mislimo samo na sutrašnji meč

Španski fudbaler i član Real Madrida, Isco, razbijesnio je navijače ovog kluba nakon što je jučer objavio fotografiju na kojoj se na stolu vidi čips sa obilježjima Barcelone.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane upitan je na današnjoj konferenciji za novinare pred meč protiv Atletico Madrida da prokomentariše cijelu situaciju, koja je inače izazvala mnogo pažnje svjetskih medija.

Ipak, Zidane je to očito primio bez velikih problema te je poručio da je sav fokus usmjeren na sutrašnju utakmicu.

"Nema nikakvih kontroverzi povodom te kesice čipsa, trenutno samo mislimo na sutrašnju utakmicu", rekao je Zidane pa se osvrnuo i na nastavak priče, odnosno glasine da bi Isco mogao otići u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svjesni smo da su te špekulacije sastavni dio fudbala, to se stalno ponavlja i ne obraćam veliku pažnju", poručio je on.

Podsjetimo, meč između Real Madrida i Atletico Madrida na rasporedu je sutra od 16.15 sati na stadionu Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti