Zidane o 'pomoći sudija': Umoran sam od tih priča...
Foto - EPA

Trener Real Madrida iskren

Zidane o 'pomoći sudija': Umoran sam od tih priča...

M. Šljivak

Madridski Real pobijedio je danas kao gost Athletic Bilbao s 0:1.

Jedini gol na meču postigao je Sergio Ramos s penala, a mnogo pažnje su ponovo izazale sudijske odluke koje su viđene na meču.

Igrači Athletic Bilbaa smatraju da su oštećeni u ovom susretu, a o optužbama da sudije 'guraju' njegov tim ka tituli, govorio je i Zinedine Zidane.

"Lako je pričati o spornim detaljima, ali igramo zaista fenomenalno. Dajemo sve od sebe na terenu i zasluženo pobjeđujemo", rekao je Zidane i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zaslužujemo više poštovanja za ono što radimo. Umoran sam od toga što ljudi govore da utakmice dobijamo zbog sudija", istakao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzafa97
Halo ku rtoni,šupljovi,ćipre,mrlje i ostali katalonci..Mozete nam samo podojkit,a te supljovske price ostavite za sebe..Kako boli aa? Hahaha
5 13
Shik
Ako Real osvoji LA LIGA.Obavezno da sudci dodu na slavlje i da podignu pehar ili vec sta.Jer ovoje bilo vise od cirkusa.
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi