Zidane objavio spisak igrača za Manchester City, a nikome nije bilo jasno otkud tu Sergio Ramos

Gostuju na Etihadu

Zidane objavio spisak igrača za Manchester City, a nikome nije bilo jasno otkud tu Sergio Ramos

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u petak igraju u gostima protiv Manchester Cityja revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

U prvoj utakmici Građani su na Santiago Bernabeu uspjeli da slave sa 2:1 i jasno je da imaju veliku prednost pred revanš. No, nakon svih dešavanja i nastavka sezone u domaćim ligama Real je znatno popravio formu i u međuvremenu postao prvak Španije.

Kraljevi sigurno imaju mnogo više vjere u prolazak dalje neko prije pet mjeseci kada je izgledalo skoro nemoguće da mogu napraviti nešto u revanšu koji se igra na Etihadu.

Pred ovaj meč Zinedine Zidane je objavio i spisak igrača na koje će računati za ovu utakmicu. Svi su bili u šoku jer se tu našlo i ime Sergija Ramosa koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton i nema pravo nastupa.

Međutim, iz Reala su objasnili da će Ramos putovati s ekipom iako ne može igrati jer im želi na taj način pružiti podršku. Također, tu nema Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea koji su očito otpisani i nalaze se na izlaznim vratima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, što se tiče kladionica čini se da je jasno ko je favorit u ovom meču. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za okršaj City - Real i to na OVOM linku.

Image

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Ako Real prođe dalje, sljedeću utakmicu će Ramos dobiti crveni karton 100%
3 6
Arnel925
Bale je nažalost imao golf turnir pa je zatražio slobodno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi