Zidane odgovorio na vječno pitanje: Ko je bolji, on ili Ronaldo?

Francuski stručnjak se našalio s novinarima

Zidane odgovorio na vječno pitanje: Ko je bolji, on ili Ronaldo?

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su na domaćem terenu deklasirali Sevillu sa 5:0 u okviru 15. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je konačno odigrao dobru utakmicu u ovoj sezoni, a sve golove postigli su u prvih 45 minuta. Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada se na press konferenciji pojavio Zinedine Zidane. Jedan od novinara pitao je francuskog stručnjaka ko je bolji igrač, on ili Cristiano Ronaldo, te je dobio odličan odgovor.

"Jasno je da sam ja bolji. Biram sebe haha. Sada ozbiljno, pa tu nema nnekog poređenja. Znate da vjerujem da je Ronaldo mnogo bolji i za mene je on jabolji svih vremena. Iako nisam ni ja imao lošu karijeru", rekao je Zidane, te dodao:

"Sretan sam što je ponovo osvojio Zlatnu loptu i pokazao da je daleko iznad svih u ovom trenutku. Ovo nije bilo naše najbolje poluvrijeme u sezoni, ali se lagano vraćamo u staru formu. Rekao sam vam da je potrebno samo strpljenje, te da će stvari doći na svoje mjesto".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi