Zidane opet ponizio Balea

Odbrojani dani Velšaninu

Zidane opet ponizio Balea

A. Čaušević

Zinedine Zidane je drugi u nizu iz ekipe Real Madrida izostavio Garetha Balea. 

Velšanin se nije našao među 19 igrača koji su pozvani za sutrašnji duel protiv Real Sociedada.

Osim povrijeđenih igrača Zidane je sa liste izostavio Raphalea Varanea i Danija Ceballosa. Francuski stručnjak će štopera odmarati, dok je jasno da na ofanzivca i veznjaka više ne računa.

Nakon ovog se da naslutiti da Bale više neće nositi dres Real Madrida te da je njegov 231. nastup protiv Raya prije nekoliko sedmica bio i posljednji za Los Blancose.

Interesantno, Zidane je odlučio "prekrižiti" Balea u sedmici kada je njegov agent izjavio da velški fudbaler želi ostati u Realu.

Kako sada stvari stoje Bale će nakon šest sezona u Madridu morati tražiti novi klub. U Realu je osvojio 13 finala, a igrao je i važne uloge u nekolio finala Lige šampiona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ne razumijem ovo nikako. Bale im je donio titulu lani. Momak jeste krampa, ali ovakav odnos nije zaslužio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti