Zidane otkrio da li će Gareth Bale igrati lijevog beka naredne sezone

Ta pozicija mu nije strana

Zidane otkrio da li će Gareth Bale igrati lijevog beka naredne sezone

E. Čaušević

Gareth Bale će na kraju ove sezone prema mišljenju mnogih gotovo sigurno napustiti Real Madrid.

Bale je u kraljevski klub stigao kao veliko pojačanje iz Tottenhama na ljeto 2013. godina za oko 105 miliona eura čime je postao najskuplje pojačanje u historiji kraljevskog kluba.

Međutim, mnogi smatraju da Bale nije opravdao sve ono što se od njega očekivalo, a posebno je podbacio ove sezone. Velšanin se nalazi na veliko udaru kritika od navijača koji se nadaju da će na ljeto napustiti klub.

No, trener ovog tima Zinedine Zidane ne želi odbaciti opciju da bi Bale mogao ostati i naredne sezone. Počelo se čak špekulisati da bi Balea mogao vratiti na poziciju lijevog beka koju je on nekada igrao u Tottenhamu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, na današnjoj press konferenciji francuski stručnjak je odbacio takvu opciju.

"Bale lijevi bek? Ma, od toga nema ništa. Ne znam odakle vam takve informacije. Što se njega tiče od svakog igrača tražim maksimum pa tako i od Balea. Želim da pokaže najviše što može i to je to", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije