Zidane otvoreno: Želio bih da se večeras završi liga

"Ovako ne možemo igrati"

Zidane otvoreno: Želio bih da se večeras završi liga

Edmir Škorić

Real Madridu ove sezone toliko ne ide, da je uspio čak i da bez postignutog gola padne na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi La Lige, Rayo Vallecana.

Real je u komšiluk doživio novi poraz, mada mu on ništa i ne znači, jer kraljevski tim odavno je otpisan u borbi za titulu, a ispod trećeg mjesta ne može. Igrači Reala djelovali su ponovo bezidejno, nemotivisano, umorno, slabašno...

"Da li želim da se sezona odmah završi? Da, ali moramo da igramo još tri utakmice", uz smijeh je kazao Zidane nakon nove partije, a onda odgovorio šta sve nije funkcionisalo večeras u igri Reala.

"Danas nismo ništa napravili. Od prve minute, pa do kraja, na svim razinama, bili smo užasni. Moramo da budemo jako ljuti. Ja sam ljut. Naša slika je bila loša. Moram reći da mi je žao zbog onoga što smo danas uradili. Svi mi. Ovako ne možemo igrati. Najgora stvar? Sve. Nismo trčali, ma nismo ništa", kazao je Zizu.

Da li Gareth Bale zaista više nije mislima prisutan u Realu, pošto želi da ide?

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam, morate to njega da pitate".

Realu očajnički trebaju golovi, ali večeras nije igrao Karim Benzema, koji je postigao posljednjih osam golova za Kraljeve. Posljednji put da je neko drugi od igrača Reala zabio bilo je prije sedam utakmica, 31. marta, kada je Ceballos dao gol u 3:2 pobjedi nad Huescom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Sta je sa malim nosonjom,dirigencija i te stvari,usro jedan dobi titulu a nema ga nigdje.
19 0
teddy sheringham
Vrati se lik i zajeba se žestoko.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi