13

Komentari (13)

kolumbo
nema Ronalda i tu je kraj ,kad bi Mesi otisao iz Barse isto bi im se desilo
Kova_345
bravo kralju napokon neko normalan
ubnt
Čitam komentare , i vidim kako barcini paćenici , svršavaju na ovu vijest ! Izvadite taj trn iz oka , i pokušajte živjeti normalnim životom ! Sve je to samo sport !
Kova_345
elimo
Bravo za komentar ali ipak treba i njih razumjeti nije bilo lahko gledati real 3 godine kako osvaja lp a oni ispadaju protiv rome i tako slicnih klubova hahhaah...
teddy sheringham
Nema Rone, ima VAR-a. Nema igre, ima Jovića. Nema Neymara, ima Balea. Jbg. Kome bi tu uopšte bilo do fudbala. Vidio ćelavac da nije ni on stručnjak kakav se fura da je.
Mirsad
Svako ko je bio u prilici pogledati barem jednu sezonu La Ligu, bio on navijač Dinama ili čsk i Reala, smučilo bi mu se suđenje u kojem se 90% utakmica sudi isključivo u korist Reala. Nažalost ni Liga prvaka nije mogla bez istih scena, sjetimo se samo penala za Real protiv Juventusa u zadnjoj minuti meča. Odvratno i prava anti-propahanda fudbala. Zato za Real i mogu navijati ogromna masa ljudi koji i ne gledaju fudbal. Barem ne (realno), nepristrasno.
Kova_345
Problemi su došli odlaskom Ronalda posjećenost na stadionu manja manje se kupuju dresovi.Sve vise se gubi interes za Real ja sam navijač Reala ali da sam tamo navijao bih za Atletiko jer je razlika takva da Perez kupi 20 igrača da bi našao jednog dobrog koji se tu uklapa i potrosi na sve 300-400-500 miliona a Atletiko dovede Felixa i sad ubijaju.To je kvalitet mladih igrača a kod Reala dodje dobar mlad kao onaj Japanac Kubo i odmah ga na posudbu.To je greska Reala
MirzaBarucic
Nema vise Penalda, nema namjestaljki. Naravno, i ja bih se spakovao i posao ;) Jos jedna sezone za zaborav u Madridu, odnosno, u Real Madridu.
Ilhamija
Zidane je imo rezultat samo sa onim sto mu je Ancelotti ostavio uz dosta sreće i golova u 90 minuti
Śmeker007
Hhahahahaahah bas si strucnjak :D
Adnanos
Slazem se da su imali srece i ako u LP treba imati srece. Mada je Real stvarno imao srece jer nisu briljirali i da se moze reci da su bili bolji.
payron
nek ide sta ceka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.