Zidane razmišlja o odlasku iz Reala, Perez već pronašao zamjenu?

To niko nije očekivao

Zidane razmišlja o odlasku iz Reala, Perez već pronašao zamjenu?

E. Čaušević

Španski mediji sinoć su uzdrmali navijače Real Madrida objavom da bi Zinedine Zidane ponovo mogao napustiti kraljevski klub.

Zidane je napustio Real Madrid prošlog ljeta nakon tri uzastopne titule prvaka Evrope, ali se vratio na klupu ovog tima prije nekoliko mjeseci kada je Real doživio nevjerovatan pad.

Međutim, španski mediji već špekulišu o tome da bi Zidane mogao ponovo napustiti Kraljeve jer navodno nije sretan zbog atmosfere koja vlada u klubu, ali i u svlačionici.

Madridski AS objavio je da je Zidane imao razgovor s Florentinom Perezom i da je otkrio da još uvijek ima velikih problema u ekipi, te da se ne trebaju ove sezone očekivati neki spektakularni rezultati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno to se Perezu nije svidjelo jer predsjednik Reala želi da je njegov tim uvijek na vrhu. Navodno, Perez je Zidaneu poručio da slobodno može napustiti klub ukoliko nije sretan i zamjenu za njega bi sigurno brzo pronašao.

S Realom se odmah počeo povezivati Jose Mourinho koji je već devet mjeseci bez kluba nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu. AS prenosi da će se Mourinho vjerovatno vratiti u Real ukoliko Zidane sve šokira i ponovo napusti klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Nema vise Penalda, nema namjestaljki. Naravno, i ja bih se spakovao i posao ;) Jos jedna sezone za zaborav u Madridu, odnosno, u Real Madridu.
0 15
Mirsad
Svako ko je bio u prilici pogledati barem jednu sezonu La Ligu, bio on navijač Dinama ili čsk i Reala, smučilo bi mu se suđenje u kojem se 90% utakmica sudi isključivo u korist Reala. Nažalost ni Liga prvaka nije mogla bez istih scena, sjetimo se samo penala za Real protiv Juventusa u zadnjoj minuti meča. Odvratno i prava anti-propahanda fudbala. Zato za Real i mogu navijati ogromna masa ljudi koji i ne gledaju fudbal. Barem ne (realno), nepristrasno.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi