Zidane: Razumijem Jamesa, normalno je da se ljuti

Trener Reala o svojoj zvijezdi

Zidane: Razumijem Jamesa, normalno je da se ljuti

Fudbaleri Real Madrida sutra igraju prvu utakmicu osmine finala Kupa Kralja protiv Seville na domaćem terenu.

Trener Kraljevskog tima Zinedine Zidane govorio je na današnjoj press konferenciji o transfer špekulacijama koje se posljednje vrijeme pominju vezane za igrače njegovog kluba.

Najviše se dotakao Kolumbijca Jamesa Rodrigueza s kojim, kaže, ima normalan odnos, baš kao i sa ostalim fudbalerima.

"James je igrač Reala i to veoma važan. S njim se slažem dobro, kao i sa ostalim fudbalerima kluba. Jasno mi je da je teško kada ne igrate u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, normalno je da se ljuti. Reazgovarao sam s njim i rekao mu da je igrač Reala. On želi biti ovdje, u najboljem klubu na svijetu. Ja ga želim tu i nemam više ništa reći", poručio je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, on je demantovao i špekulacije da će portugalski štoper Pepe i španski napadač Morata napustiti klub.

Podsjetimo da sutrašnji meč između Real i Seville počinje od 21.15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi