Zidane: Real Madrid je nezamisliv bez Ronalda

Francuski stručnjak se oglasio

Zidane: Real Madrid je nezamisliv bez Ronalda

E. Čaušević, foto: EPA

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, izjavio je na današnjoj press konferenciji da jednostavno ne postoji šansa da Cristiano Ronaldo napusti Kraljeve u skorijoj budućnosti.

O odlasku portugalskog igrača iz Reala špekuliše se već sedmicama, a španski mediji jučer su objavili da je Ronaldo poručio Florentinu Perezu da se želi vratiti u Manchester United. Ipak, Zidane je izjavio da se ne brine oko svega toga, jer jednostavno zna da će Ronaldo ostati.

"Nisam zabrinuti. Znam da vi morate svašta nesto pisati, ali Cristiano samo misli o igranju fudbala kao što je uvijek i radio. Nekako bih volio više da pričamo o njegovim igrama i koliko toga daje ovom timu", rekao je Zidane, te dodao:

"Ne mogu zamisliti Real Madrid bez Ronalda. Ovo je njegov klub i tu treba da bude. Klub, navijači i svi ostali ga vole. Uvijek govorim istu stvar o njemu, a to je da jednostavno ne vidim Real bez njega. U svakim teškim momentima on je uz klub, a tako je i ovaj put".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi