Zidane šalje Jamesa kod psihologa

Zabrinut za kolumbijskog igrača zbog lope forme

Zidane šalje Jamesa kod psihologa

Endin Čaušević

Trener Real Madrida Zinedine Zidane predložio je Jamesu Rodriguezu da posjeti psihologa kako bi pokušao vratiti staru formu.

James ove sezone ne igra kako se od njega očekuje, a francuski stručnjak na sve načine pokušava da vrati Kolumbijca u staru formu. Prema pisanju španskih medija Zidane je predložio Jamesu da posjeti psihologa kako bi riješio svoje probleme i vratio se u formu.

Od dolaska Zidanea na klupu kraljevskog kluba James je većinom utakmice počinjao sa klupe za rezervne igrače. Ipak, Zidane zna da je James važan dio njegove ekipe i nada se da će se kolumbijski igrač vratiti u formu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je uvjeren da je James nezadovoljan svojim igrama u ovoj sezoni, te da je to najveći razlog što je psihički 'pao'.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi