Zidane šokirao sve navijače Real Madrida

Njegovi sinovi u timu Reala za pripreme

Zidane šokirao sve navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane nakon sjajne debitanske sezone u Madridu počinje pripreme za nove izazove.

Real Madrid je prije nekoliko dana počeo svoje pripreme za narednu sezonu iako igrački kadar još uvijek nije potpun. U odsustvu glavnih zvijezda Real će odigrati nekoliko pripremnih utakmica u Kanadi.

Ipak, navijači kraljevskog kluba su bili iznenađeni kada je Zidane saopštio spisak igrača koji će putovati u Montreal. Na ovom spisku nalazi se i njegova dva sina što je šokiralo sve navijače. Međutim, čini se da Zidane zna iskoristiti svoje moći u Realu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spisak igrača: Keylor Navas, Casilla, Ruben Yanez, Alex Craninx, Luca Zidane, Varane, Danilo, carvajal, Marcelo, Nacho, Leinhart, Tejero, Achraf, Casemiro, Isco, Kovačić, Llorente, Asenio, Odegaard, Enzo Zidane, Febas, Jese, Mayoral, Mariano i Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi