Zidane večerašnjom postavom zaledio navijače Reala!
Još samo nepunih sat vremena ostalo je do utakmice svih utakmica.

Treneri izabrali ratnike za meč svih mečeva

Zidane večerašnjom postavom zaledio navijače Reala!

Unai Emery i Zinedine Zidane su odabrali postave za večerašnji klasik Lige prvaka u Parizu, a trener Reala je bukvalno zaledio navijače ovog kluba.

Iako se ranije govorilo da Real ima problema sa povrijeđenim igračima, mnogi su očekivali da će se ipak večeras u prvoj postavi naći barem neki od njih, ali do toga nije došlo.

Zidane je očito bio primoran da na klupi ostavi Kroosa i Modrića - dva najbitnija igrača u veznom redu, a osim toga u prvoj postavi nema ni Garetha Balea koji u posljednje vrijeme igra u dobroj formi.

S druge strane, Emery je umjesto Neymara ubacio Angela Di Mariju što je bilo i za očekivati, a na lijevom beku umjesto Kurzawe igra Berchiche. Osim toga ostatak tima je otprilike očekivan.

Spektakl u Parizu počinje od 20.45 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG: Areola, Alves, Silva, Marquinhos, Berchiche, Rabiot, Motta, Verratti, Di Maria, Mbappe, Cavani.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Lucas, Casemiro, Kovačić, Asensio, Benzema, Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi