Zidane zaprijetio: Ukoliko se to desi, ja odmah odlazim iz kluba!
Zidane ne želi da mu se iko miješa u izbor igrača

Trener Reala na press konferenciji govorio o svom timu

Zidane zaprijetio: Ukoliko se to desi, ja odmah odlazim iz kluba!

S. Pašalić

Real Madrid će sutra na Santiago Bernabeu odigrati posljednju utakmicu ove sezone u LaLigi protiv Betisa.

Trener Zinedine Zidane je uoči ove utakmice govorio o mnogim temama koje su aktuelne u Madridu u posljednje vrijeme.

Jedna od tih tema je i golman Keylor Navas za kojeg se pisalo da odlazi na kraju ove sezone, a Zidane je danas potvrdio da je razgovarao s njim, ali nije želio otkrivati detalje tog razgovora.

"Da li je to možda posljednja Keylorova utakmica? Mislim da nije, niti želim razmišljati o idućoj sezoni. Postoje mnoge glasine o tome šta će se dogoditi, ali neću ništa reći. Niko ne zna šta sam rekao Keyloru osim njega i mene"

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bit će mi jasno ko će igrati kad počne sljedeća sezona. To je moja odluka. Što mislite, ko je zadužen za ovaj tim? Jasno je kao dan: ja sam trener, uvijek ću raditi ono što želim i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno."

"Kada je riječ o transferima, u klubu ima ljudi i svi radimo zajedno. Ali tim, biranje ko će igrati, klupa, to je moj i posao mog stručnog štaba", zaključio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi