Zidane: Zasluženo smo slavili
EPA

Poslije pobjede na Mestalli

Zidane: Zasluženo smo slavili

Eldar Ganibegović

Nogometaši Real Madrida su upisali uvjerljivu pobjedu u 21. kolu španske La Lige na gostovanju kod Valencije rezultatom 4:1.

Nakon utakmice oglasio se trener Madriđana Zinedine Zidane, koji je bio zadovoljan nastup svoje momčadi.

"Idemo kući veoma sretni. Moramo da čestitamo igračima. Odigrali smo sjajno na terenu na kome je to izuzetno teško. Ali mi smo to morali učiniti. Pobjedu smo zaslužili, što je veoma važno", rekao je Zidane.

"Postoje teški trenuci u fudbalu, ali su igrači dokazali da imaju karakter. Mnogo toga u fudbalu zavisi od glave. Fudbaleri znaju šta rade, a oni ne odustaju. Taktički smo odigrali odlično, a znamo da je Valencia direktan rival. Navas nas je spasio tokom 15, 20 minuta u drugom poluvremenu, ali smo sveukupno zaslužili pobjedu", dodao je šef Madriđana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi