Zidane: Želimo da Ronaldo ostane u Madridu do kraja karijere, ovo je njegov dom
EPA

Izjava Francuza

Zidane: Želimo da Ronaldo ostane u Madridu do kraja karijere, ovo je njegov dom

E. Ganibegović

Zinedine Zidane je nakon osvajanja Svjetskog klupskog prvenstva sa Real Madridom rekao kako je prezadovoljan izvedbom svoje momčadi.

Kraljevski klub je u finalu igrao protiv Gremija, i stigao do mnimalne pobjede od 1:0. Pogodak Ronalda iz slobodnog udarca je bio dovoljan da Madriđani dođu novog trofeja.

"Još jedna uspješna izvedba u finalu? To je bilo iz svlačionice", izjavio je Zidane poslije susreta.

"Igrali smo sjajno, sa intenzitetom, i bili smo fenomenalni. Tako da sam sretan. Uzbuđeni smo zbog novog trofeja. Ovo je naš peti ove godine i sada je vrijeme za uživanje. Moramo se odmoriti i uživati u trenutku,što je veoma dobro."

"Ronaldo? Za nas je od ljučne važnosti da Ronaldo ostane do kraja svoje karijere u klubu. Ovo je njegov dom. Nadam se da ostaje ovdje do dana kada se definitivno odluči povući. Možemo vidjeti šta on radi za nas na terenu", dodao je francuski strateg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi