Golman Dinama napravio glupost, trener mu uputio skandaloznu prijetnju
Uroš Đukić će dugo pamtiti meč protiv Partizana

I to je moguće u nogometu

Golman Dinama napravio glupost, trener mu uputio skandaloznu prijetnju

S. Mlaćo

Partizan je sa čak 6:0 savladao Dinamo iz Vranja, te obradovao svoje navijače.

Gosti nisu krili razočarenje nakon meča, a njihova blamaža krenula od od prvog pogotka kod kojeg je čuvar mreže Uroš Đukić katastrofalno reagovao, te primio bizaran pogodak.

Lopta u je prošla kroz ruke, pa noge, te završila u mrežu, a trener gostiju Radmilo Jovanović okomio se upravo na Đurića. Nije birao riječi.

"Imamo problem s golmanima. Naš prvi vratar je protiv Čukaričkog ozlijedio koljeno, a ovaj Đurić nije trenirao deset dana. Zamjenu nemamo, a to što je u njegovoj glavi, to ćemo riješiti u klubu. Netko će otići iz kluba ili ćemo mu mi završiti karijeru. Razumijete li me?'', kazao je Đurić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nije poznato na koji način Đurić planira da završi karijeru svom vrataru, ali ovakve izjave zaista su prava rijetkost.

Top Komentari

vanja8
Vrlo pedagoški... Bolje bi bilo da odspavas ko Oda pa onda ujutro da nesto kažeš... Oda ostanii....
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi