8

Komentari (8)

Nizace
Njegove lopte su imale oči, kao i kod Gigsa, Bekhama. Lik je u momentu pružao partije koje niko nikad neće moći
Arnel925
Loptu uzeti Scholesu je bilo nemoguce.
Mele
Komletan veznjak, trci, dodaje, kratki i dugi pasovi, prekida kontre.Drzi sav teren pod kontrolom. To nas Miralem na zalost nikada nije , niti ce biti.
pjanke.sa
Dajte mi samo da igram
gallardo.la
Kako grijesis, sve sto si naveo Pjanic je radio 4 sezone u Juventusu i tada je ta ekipa bila nedodirljiva bar u Seriji A. Ako ne igra ovu sezonu, ne mora se svakodnevno ponizavati raznoraznim komentarima. Dokaz za ovo sto sam ti napisao je trenutna igra i plasman Juventusa.
Mele
Bio je dobar u Jeventusu, ali nije bio nikad motor, pokretac svega, trkac, Pjanic je poseban veznjak, nije ni Xavi, Ni Iniesta, a pogotovo ne Pirlo. To sam mislio, ne da ga ponizavam.
emanuelmacron
koliko fale jedan drugog pitam se da li ima ijedan stoje igrao a da nije bio umjetnik ,majstor i na kraju legenda,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti