4

Komentari (4)

irnes4
Stvarno kad covjek pročita poteze junajteda dodje ti samo da pozelis sretno komadanje tog klubA
Windy
cuj objavio je the sun hhaha the sun je obicni britanski tabloid, zuta stampa tipa expressa. urednistvo je pro man utd i pokusavaju ovim reci da treba ralfa mjenjati i izmisljaju. nikako nisu povjerljiv izvor informacija.
DadiG
Na naslovnoj strani bilo Zidane preuzima PSG, Elvis Presley je živ i Obama i trump su ljubavnici pa Ganibegović to preuzeo
denimen9
Mogu komotno početi navijati za PSG, Ramos, Di Maria, Navas, Hakimi, i još Zizou fali i mislim da ce tek tada početi da izgledaju kao ozbiljna ekipa. Ovo do sada sto sam vidio je samo hrpa dobrih nogmetaša, ništa više..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.