Čini se da je to to što se tiče novog posla Zinedinea Zidanea

Preuzima PSG

Čini se da je to to što se tiče novog posla Zinedinea Zidanea

E. Ganibegović

Zinedine Zidane čini se ima novi posao.

Francuska legenda trebala bi preuzeti PSG, a nakon što smo ove najave čitali i prije desetak dana, to je sada potvrdio i britanski The Sun.

Zidane bi PSG trebao preuzeti na ljeto 2022. godine, dok bi njihov sadašnji menadžer, Mauricio Pochettino, trebao preći u Manchester United i naslijediti Ralfa Ranngnicka koji je tu kao privremeni menadžer.

Podsjetimo, Zidane je cijelu trenerku karijeru proveo u Real Madridu. Vodio je U17 momčad, bio asistent Carla Ancelottija na 60. utakmica 2013. i 2014. godine, bio asistent i glavni trener u Real Madrid Castilli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon toga u dva navrata bio je šef struke prvog tima Real Madrida, s kojim je tri puta osvojio Ligu prvaka, dva puta špansku Primeru, po dva put španski i UEFA Superkup, te Svjetsko klupsko prvenstvo.

Također, 2017. i 2018. godine 49-godišnjak je proglašen za najboljeg trenera na svijetu.

Top Komentari

denimen9
Mogu komotno početi navijati za PSG, Ramos, Di Maria, Navas, Hakimi, i još Zizou fali i mislim da ce tek tada početi da izgledaju kao ozbiljna ekipa. Ovo do sada sto sam vidio je samo hrpa dobrih nogmetaša, ništa više..
8 1
Windy
cuj objavio je the sun hhaha the sun je obicni britanski tabloid, zuta stampa tipa expressa. urednistvo je pro man utd i pokusavaju ovim reci da treba ralfa mjenjati i izmisljaju. nikako nisu povjerljiv izvor informacija.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi