Zinedine Zidane sinoć iznenadio fudbalere Real Madrida neočekivanim pozivom

Našao način da sa svima razgovara

Zinedine Zidane sinoć iznenadio fudbalere Real Madrida neočekivanim pozivom

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida već skoro tri sedmice nalaze se u kućnoj izolaciji zbog pandemije koronavirusa.

Još uvijek nije poznato kada će se sezona u Španiji nastaviti, ali ni kada će klubovi moći normalno trenirati. Kraljevi su svojim igračima dali poseban program treninga koji moraju poštovati dok su u kućnoj izolaciji.

Također, i Zinedine Zidane je našao način da bude u stalnom kontaktu sa svojim igračima. Marca je otkrila da oni svaku noć imaju razgovor, a Zidane u isti uključi sve igrače ovog tima.

Naime, Zidane organizuje video poziv kako bi razgovarao s igračima o svemu, a tu budu uključeni i njegovi pomoćnici. Marca piše da je Zidane sinoć napravio prvi takav razgovor, ali da uopšte nisu pričali o taktici i treninzima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je prvo pitao svakog igrača kako provodi vrijeme tokom izolacije, te da li je sve u redu. O fudbalu nije bilo mnogo govora, ali je najavio da će ovakvi video pozivi sada biti na programu svake noći.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi