Živković ne želi gubiti vrijeme, ide u Francusku?

Nije se snašao u Lisabonu

Živković ne želi gubiti vrijeme, ide u Francusku?

Srbijanski reprezentativac Andrija Živković najvjerovatnije će napustiti Benficu.

Živković od 2016. godine nastupa za klub iz Lisabona, međutim za vrijeme dosad provedeno u klubu nije se pretjerano pokazao, pa se sve češće špekuliše o odlasku.

Navodno je i sam Živković odlučio da više ne gubi vrijeme i nađe klub u kojem će igrati, a posljednje informacije koje dolaze iz francuskih medija, govore kako se za njegove usluge interesuje tamošnji prvoligaš Rennes.

U Rennesu su naprije željeli da dovedu Rafinhu iz Sportinga, ali kako u tome nisu uspjeli, okrenuli su se Živkoviću kojeg namjeravaju naprije dovesti na posudbu s opcijom otkupa.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Nema sumnje kako bi eventualni transfer dobro došao Živkoviću kako bi vratio staru, dobru formu koja ga je krasila dok je u prošlosti igrao za Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi