Živković: Odužiću se za poziv dobrom igrom

Zahvalio se selektoru na pozivu

Živković: Odužiću se za poziv dobrom igrom

D. Vejo

Iako igra u filijali Partizana Teleoptiku, Andrija Živković dobio je povjerenje trenera mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića.

Na nekadašnjeg igrača Partizana ozbiljno računa Sivić. Pozvan je za reprezentaciju Srbije koja igra kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Prvi meč kvalifikacija Orlići igraju 25. marta protiv Andore dok će prijateljski meč sa Holandijom odigrati svega tri dana kasnije.

O pozivu selektora za srbijanske medije je pričao Živković.

"Jako mi nedostaje fudbal i takmičenja. Ne mogu ni opisati koliko. Veoma sam zahvalan na pozivu selektora. Nadam se da ću se svojim dobrim igrama odužiti kako njemu tako i saigračima. Ne potcjenjujem nikog ali protiv Andore očekujem pobjedu, dok će protiv Holandije biti prava test utakmica", kazao je napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi