Ziyech je lud za automobilima: Kupio dva Lamborghinija, a Audi vratio u fabriku na "doradu"

Marokanac ne štedi novac

Ziyech je lud za automobilima: Kupio dva Lamborghinija, a Audi vratio u fabriku na "doradu"

E. Čaušević

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech nakon četiri godine odlučio je napustiti Ajax i karijeru će nastaviti u Chelseaju.

Prije nekoliko mjeseci londonski klub je potvrdio da je kupio Ziyecha, a Ajax je od prodaje Marokanca zaradio čak 40 miliona eura. Ovaj 27-godišnjak je oduševio svojim igrama u dresu ovog kluba, te nije bilo iznenađenje što je Chelsea odlučio izdvojiti toliko novca za njegov dolazak.

Engleski mediji pišu da je Ziyech poprilično zanimljiva ličnost, te da su mu automobili "slaba tačka". Marokanac u svojoj garaži ima nekoliko strašnih automobila na koje zaista nije štedio novac.

Ziyech je nedavno kupio Audi RS6-R kojeg je platio 92.000 funti, ali nije bio zadovoljan specifikacijama ovog automobila, te je uložio još dodatnih 70.000 funti na ugradnju specijalnog ABT paketa.

Ziyech's Audi RS6-R was customised by German tuner's ABT

Pored toga on ima u garaži i čak dva Lamborghinija. Aventador ga je koštao 271.146 funti, dok je za Urusa izdvojio 160.000 funti. Marokanac je posebno fan njemačkih automobila jer posjeduje još Mercedesa GLC Coupe, te Golf 6 GTI.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hakim Ziyech Facts - NetWorth, Girlfriend, Family, Childhood ...

Check Out Hakim Ziyech's Crazy Car Collection That Include 2

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Ovaj RS6 je bomba
0 1
bistrik87
Sta imas na ovom Audiu doradit, zvijer jbt, meni najbolja od sva tri
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi