Žižović: Ambijent je odličan, momci rade sjajno, nema niko povrijeđen...

Trener Zrinjskog za SportSport.ba

Žižović: Ambijent je odličan, momci rade sjajno, nema niko povrijeđen...

Trener Zrinjskog Mladen Žižović govorio je za SportSport.ba o uslovima u Međugorju, nastavku priprema, očekivanjima u drugom dijelu sezone. 

Plemići su danas već treći dan u Međugorju gdje vrijedno rade i vrše prvi dio priprema pred drugi dio sezone.

Žižović je za sada zadovoljan.

"Ovdje je sjajan ambijent i vrijeme nas je poslužilo. Gostoprimstvo je svih ljudi ovdje sjajno, veliko im hvala. Momci rade sjajno, motivisani su, nema niko povrijeđen i nadam se da će tako biti do kraja".

Prelazni rok?

"Malo smo više prometovali nego obično. Otišlo je šest - sedam igrača, ali nadomjestili smo ih dobrim igračima. Doći će još jedno ili dva imena, ali ne bih puno o tome. Vidjet ćemo, nećemo dovoditi samo da bi imali broj već kvalitet iako znamo da je to zimi teže".

Uigravanje ekipe?

"S obzirom da krećemo od početka, od starta, mislim da su tu poznati igrači. Neće biti potrebe da se mngoo uigrava tim. Nadam se da će nas povrede zaobići. Kroz te neke pripremne utakmice ćemo pokušati ući u odgovarajući ritam pred nama veoma bitnu utakmciu protiv Čelika".

Šta očekuje od Čelika?

"Očekujem da uđemo u dobru formu pa nekad bolji pobijedi. Čelik je za nas nepoznanica. Mnogo igrača će promijeniti, to ne mora uvijek biti dobro. Čelik nije isti kao jesenas, doveli su nove igrače, novog trenera, nova energija je tu... Vrlo zahtjevna utakmica će nas čekati u Zeni posebno jer ćemo i mi i oni biti dva mjeseca bez takmičarskog meča".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Titula?

"I Borac i Tuzla su ispred nas, ne samo Sarajevo i Željo. Pokušat ćemo ih sve stići, vidjet ćemo. Mi imamo neke naše interne ciljeve, vidjet ćemo. Očekuje nas zanimljivo prvenstvo, po meni nikad nije bilo više podjednako kvalitetnih ekipa".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Ne mogu Zrnijskog da shvatim uopste vise ozbiljno otkako je ovaj bezveznjak tu. Ne odgovara nikako.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi