21

Komentari (21)

Rajvosa75
Decko nema izgrađeno ime poput sefa Husrefa ili Amara ali za mene trenutačno najbolji trener u ligi. Od gov... u svakom smislu napravio rezultat. Nit igraca nit love ni navijaca Radnika .. veliko nista i opet nesto napravis .. zato svaka cast i iskreno sam ga prizeljkivao u Sarajevu . Nek je sretno na mladima svjet ostaje a ovaj momak ima znanje i to je neosporno
Dino_
O čemu ti pričaš? Da je dobar trener jeste, ali da Radnik nema dobre igrače nije tačno. Pogledaj transfermarkt. Imaju skuplju prvu ekipu od npr. TC koji ulaže u "pojačanja". Najbolji rezultat imaju sa Slavkom Petrovićem, osvajanje Kupa BiH. U zadnjih nekoliko godina su donijeli na scenu nekoliko igrača koji su se prodali vani ili su pojačanja za druge klubovi bili. Ključ uspjeha u Radniku je Mladen Krstajić!
BN78
Zile,nije ovo Radnik,gdje tvoja demagogija prolazi jel nisi imao pritisak ili mozes imati 4-5 poraza u nizua da te niko ni pita za to ,ovdje se za tako nesto dobija ekspres sut karta.
Rajvosa75
Pa zar je demagogija sto ste imali s njim najbolje rezultate u historiji momčadi ? Kakav li ti licni problem imas , de se ne provaljuj
magistar
Trener je tu bio najmanji problem. Lakse je raditi u klubu poput Radniku koji je bez navijaca, bez ambicija i pritiska javnosti. Zrinjski uz Siroki najvise osjeti povratak jakog Veleza i Borca u ligu, jer nema vise utakmica poput Goska ili Krupe gdje je sigurica 12 bodova vec sad imaju za rivale timove koji su sposobni da se guraju s njima za Evropu, a ako ih izguraju tek ce onda nastati problemi po njih u narednim godinama.
Mazi
Debi mu protiv Borca . Vjerujem da će imati šta za reći ako bude spornih situacija hahaha . Kupusar ....
1981mostar
Mozda sad i hoce, ali prpa je njemu kad igra protiv Borca, ne zali se on puno tad
tbra
Radnik je dobro igrao pod njegovim vodstvom, vidjet cemo ga na klupi Zrinjskog. Mnogo veci pritisak ima nego u Radniku, da li ce ih posloziti ostaje da vidimo.
genter
Ovako je i Sampras poletio u zeljeznicar, lako je voditi radnik kad nema ocekivanja.
Stanley
Pravi onaj pacov.
Disha
Seljak de luxe i kao takav pristaje seljackom klubu.
nijepoznat
Sretno i pobjeda protiv FK Vrapcica
zakeroni
Bolje bi mu bilo da je ostao u radniku. Zrinjski lagano propada
BijeliBrijeg
Sretno majstore
kaskada24
Znači Zrinjski uzima ligu
papagaj
Smradu, jade e sad ces moći i kaficu popiti sa sudijom Bandicem na miru, valjda ce ti ispricati kao je naštelio utakmucu Zrinjskom u Bijeljini
Rekorderi
Nema mu šta pričati. Znamo svi kako je bilo: "Padaj Kajkut kako znaš i umiješ! Ma samo lezi, sviraću odmah!"
Klackalica
Rekorderi
Šta kmee u stau ti se kvislinška istovarim.
E.Car
Apsolutno ne znači da će dobro voditi i zrinjski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.