Žižović nakon meča na Pecari: Ponosan sam na način na koji osvajamo bodove

Radnik osvojio bod u Širokom

Žižović nakon meča na Pecari: Ponosan sam na način na koji osvajamo bodove

M. Šljivak

Sjajan meč odigrali su večeras na Pecari Široki i Radnik, a na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo (1:1).

Veliki broj šansi viđen je u ovom duelu. Na kraju su dvije lopte završile u mreži, a remi je vjerovatno i najrealniji ishod meča.

"Zaslužili smo ovaj jedan bod po svemu prikazanom. Istina da je Široki imao pritisak u drugom poluvremenu, ali mislim da smo imali bolje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. Široki je poveo spretno sa 1:0, mi nismo odustajali i nikad nećemo do samog kraja. Ponosan sam na igrače i na način na koji smo osvojili i osvajamo bodove. Ovi momci zaslužuju još i više", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Pomoćni trener Širokog Denis Ćorić je rekao:

"Prvo poluvrijeme smo stajali daleko od igrača Radnika i nismo bili na svom nivou. Promjenom formacije u nastavku smo uspjeli zaigrati bolje, stvorili smo pritisak i zabili smo gol. Imao je i Radnik svoje šanse, mi nismo uspjeli riješiti meč drugim golom i desila nam se ta kobna 90. minuta. Očigledno nam nestane koncentracije u finišu", istakao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi