Žižović: Peco, Bradonjić i Franjić neće igrati, Đurić i Popara pod upitnikom

Trener Radnika pred meč protiv GOŠK-a

Žižović: Peco, Bradonjić i Franjić neće igrati, Đurić i Popara pod upitnikom

Trener Radnika iz Bijeljine Mladen Žižović sa velikim samopouzdanjem iščekuje susret 8. kola BH Telecom Premijer lige protiv GOŠK-a.

Žižović poručuje da je njegova ekipa vjerovatno favorit na ovom susretu, ali da će meč biti vrlo težak tim prije što ima velikih problema sa povrijeđenim i suspendovanim igračima.

"Dolazi na vrklo čvrsta ekipa GOŠK-a koja igra dosta dobro tranziciju. Ipak, mislim da smo mi favoriti i tako ćemo se i postaviti. Od prvog minuta želimo da nametnemo svoj ritam igre i da pauzu koja slijedi dočakamo sa 13 bodova.

Imamo kadrovskih problema kada su u pitanju povrijeđeni i suspendovani igrači. Međutim, imamo dovoljno širok kadar da u ovom meču ubilježimo nova tri boda s kojima bi došli na mjesto koje zaslužujemo u ovom trenutku.

Ipak, ponavljam, biće vrlo teško i meč smo shvatili krajnje ozbiljno. Sigurno da neće nastupiti Peco, Bradonjić i Franjić, a danas ćemo vidjerti šta je sa Đurićem i Poparom i nadam se da će neko od njih naći mjesto u sutrašnjem sastavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pauzu koja slijedi ćemo iskoristiti da izvršimo oporavak pomenutih igrača, ali biće veliko zadovoljstvo ako je dočekamo s pobjedom. Pozivam ovom prilikom navijače, koji su prepoznali sve što radimo u posljednje vrijemei nadam se da ćemo uz njihovu podršku doći do pobjede", rekao je Žižović.

Podsjetimo, susret između Radnika i GOŠK-a je na rasporedu je sutra od 17.00 sati u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi