Žižović: Tuzla City ima mnogo ulaganja i drugačiji koncept nego mi, ali na terenu smo jednaki

Najavili derbi na Tušnju

Žižović: Tuzla City ima mnogo ulaganja i drugačiji koncept nego mi, ali na terenu smo jednaki

Samir Mlaćo
Sloboda nove bodove želi sutra protiv gradskog rivala FK Tuzla City.

Stariji premijerligaš nije puno mijenjao, a trener Mladen Žižović je optimističan.

“Želim sreću nama, ali i ekipi Tuzle City. Svi smo se poželjeli nogometa, želimo se predstaviti na najbolji mogući način. Nemamo kapitena Amara Beganovića, odlučili smo forsirati mlađe igrače, te smo svjesno pustili Amara. Tu je Jasmin Osmić, mladi reprezentativac, on će kroz prvenstvo biti jedan od naših najboljih igrača. Svi igrači su u treningu, neki u određenim problemima, kao Husejinović, a Maksimović će danas biti na treningu i nadam se sutra da će biti u rosteru, on je i kapiten. Bez obzira ko istrči na teren, mora dati maksimum, a uz podršku navijača želimo do pozitivnog rezultata“, kazao je Žižović.

Medijima se obratio i iskusni Miloš Karišik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Konačno kreće borba za bodove. Odradili smo dobre pripreme, imali vrhunske uslove... Tuzla City je dobra ekipa, to pokazuje i tabela, ali i mi imamo kvalitet. Nadam se da će sve proteći u fer i korektnoj borbi“.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi