8

Komentari (8)

Zulfikar
Ko je Mitrovic???
Mike.Z
Ajoj koji kompleksi.Politiku uvlačite u sport.Znatr vi dobro ko je Mitrović kao i mi što znamo ko je Ibrahimović. Ono što je bitno je da su obojica izuzetni fudbaleri a ne to na šta ste vi išli...Srbin je pa kao ne znamo ko je.
user1676286668
Ibrahimović je brend a Mitrovica samo uža rodbina zna....nebitan lik.
Zulfikar
Uopce nisam to rekao radi toga sto je doticni Srbin vec radi cinjenice da je Ibrahimovic za doticnog Pele. A ako te interesuje Mitrovic mi je mnogo blizi i dragi od Ibrahimovica. Mitrovic je Hriscanin dok je Ibrahimovic oholi nevjernik koji cak sto vise za sebe tvrdi da je bozanstvo estagfirullah.
Amansio
Pf prlja on nešto bolji od ovog ma jok prepao se miš.
user1676286668
Eto sad podvio rep pred ciganom.....nije htio da se prlja pa pustio seto da laje u prazno
Mike.Z
Da li ste srećni sa toliko zlobe u sebi? Lečite te traume iz detinjstva, svet će vam biti mnogo lepši.
user1676286668
Jedini ko ima zlobe u sebi ste vi sebi, da imate imalo dostojanstva kao mi ne bi radili i uradili ono što ste uradili.... svi znaju šta ste uradili...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.