Poznato je zbog čega je Ibra "oćelavio preko noći"

Sve u znaku protesta

Poznato je zbog čega je Ibra "oćelavio preko noći"

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović je šokirao fanove kada je objavio fotografiju na kojoj je bez kose.

Bilo je to jučer, dan nakon utakmice i teškog poraza od Atalante, no po svemu sudeći zaigrao se u photoshopu, tako da ne trebate brinuti da je zaista ćelav.

Ali šta je zapravo razlog ovog Ibrinog poteza? Prema zapažanju medija u Italiji, na ovaj način je Ibrahimović protestovao protiv EA Sportsa i popularne video igre FIFA, pošto je njegov novi saigrač Mario Mandžukić ubačen u Milan u FIFA 21 potpuno ćelav.

Hrvat ne liči na sebe, a Ibrahimović je i ranije imao spora sa kompanijom koja stoji iza najpopularnije nogometne simulacije na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:


Top Komentari

rebel29
Kakav konj hahahahahah
1 6
Cocca87
A jes ih izradio, a fakat ih je izradio.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi