Ibrahimović pretprio najveće uvrede do sada: "Da nije mene knjiga bi mu bila prazna"

Bez dlake na jeziku

Ibrahimović pretprio najveće uvrede do sada: "Da nije mene knjiga bi mu bila prazna"

Admin Čaušević

Osim na terenu Zlatan Ibrahimović je poznat po tome da vodi i bitke van zelenog travnjaka jer nikom ne voli ostati dužan.

Ibrahimović je prošle sezone osvojio Scudetto s Milanom, a prilikom proslave u nekoliko navrata je prozvao Hakana Calhanoglua.

U očima Ibrahimovića turski veznjak je veliki izdajnik jer je napustio Milan te prešao u Inter kao slobodan igrač.

Tokom milanskih derbija burno je i proslavljao golove postignute za Nerazzure pa je postao Ibrina omiljena meta za prozivanje.

Konačno je stigao i Hakanov odgovor koji je govorio bez dlake na jeziku i otvoreno je rekao šta misli od Zlatanu i njegovom ponašanju.

"On je čovjek od 40 godina, ja ne bih radio ništa od toga u njegovim godinama. Pa nije mu 18 godina. Uvijek hoće da je u centru pažnje."

Oglasi

"Nije dao nikakav doprinos Milanovom osvajanju Scudetta. Skoro nije ni igrao. Radi sve da privuće pažnju navijača."

"Ne zanima me šta priča, radi se o osobi koja me odmah zvala da izađemo zajedno kad smo obojica u Milanu, ali ga poštujem."

"Pisao je o meni i u svojoj knjizi, morao je to napisati jer bi knjiga bila prazna. Neću mu odgovoriti, bolje je tako", poručio je Turčin.

Poznavajući Ibrahimovića ova priča se sigurno neće završiti na ovom te će sigurno uskoro uslijediti i reakcija švedskog napadača bh. korijena.

Možda i ove Calhanogluove riječi posluže Ibri kao motivacija da se što prije oporavi i vrati na teren nakon operacije koljena.

Top Komentari

C.Banks
Ibra je obilježio ovaj milenium što se tiče fudbala, golčina i poteza, simpatičnih izjava i zezancija itd.. A ovaj turski mamlaz je malo igrao u Leverkuzenu, zatim u Milanu i samim prelaskom u Inter zagarantovao sebi mjesto u smetljištu fudbalske historije
11 4
celikze
Ibra jest igrac ali je arigantna hurcina.Dobro mu je ovaj momak kulturno odgovorio.Zasto se spistati na nivo jednog prepotentnog mamlaza.
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti