Zlatan Ibrahimović digao Španiju na noge: "Pogodite šta?..."

Oglasio se na Instagramu

Zlatan Ibrahimović digao Španiju na noge: "Pogodite šta?..."

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović nalazi se u centru pažnje prethodnih dana jer se očekuje da donese odluku o nastavku karijere.

Ibrahimović prethodne dvije godine igra za LA Galaxy, ali mu na kraju ove godine ističe ugovor s američkim klubom. Šveđanin je priznao da razmišlja o povratku u Evropu jer vjeruje da i dalje može igrati na visokom nivou.

Iako već ima 38 godina Ibrahimović igra zaista u odličnoj formi i mnogi klubovi iz Evrope su pokazali interes da ga dovedu. Špekuliše se da će se vratiti u Italiju gdje ga želi Napoli, ali čini se da je daleko od toga.

Ibra je danas na Instagramu objavio story koji je podigao dosta prašine jer je najavio povratak u Španiju. Još uvijek nije poznato da li je to vezano za njegovu karijeru ili je to neka varka vezana za sponzore.

"Ola Španija. Pogodite šta? Vraćam se nazad", poručio je Ibrahimović.

View this post on Instagram

LaLiga loading…? 🇪🇸👀⁣ ⁣—————⁣ ⁣🎥 (via @iamzlatanibrahimovic)

A post shared by Sky Sports (@skysports) on

Top Komentari

Gotovo je sa Ibrahimovicem, to on i sam zna, jer njemu 38 godina uso je u 39 godinu, on jedino moze igrati u Americi jos mozda jednu godinu, jedino poneki golmani brane tu do svoje 42 ili 43 godine starosti, Dino Zoff popularni golman u Italiji branio je do svoje 42 godine starosti. Obzirom da dolazi vrieme Ibrahimovicu da okaci kopacke o klin pa se sada pise dosta o Ibrahimovicu, to da ga zele neki klubovi Italiji to je cista laz, Ibrahimovic nije slucajno otisao u MLS Amerika jer zna da jedino tu u poznim godinama igrati fudbal, glavnom fudbaleri koji su vec blizu pozni fudbalerski godina dolaze u MLS i tu zavrsavaju fudbalsku karijeru, garantujem 100 % da cu to Ibrahimovic zavrsiti sa fudbalom najvise za godinu i pol, dakle necete vise nigdje gledati ibrahimovica u Evropi u bilo kojoj premijer ligi, mozda ga jedino prihvati BiH premijer liga. Svaka cast Ibrahimovicu ostavio je velikog traga u Evropskom fudbalu ali njegova fudbalska karijera je gotova.
2 7
@dn@n
Real Madrid :)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi