Ibrahimović zabio dva gola Crotoneu, pa objavio fotografiju iz automobila od dva miliona dolara

Zlatan zna da uživa

Ibrahimović zabio dva gola Crotoneu, pa objavio fotografiju iz automobila od dva miliona dolara

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović ove sezone u dresu Milana pruža nevjerovatne partije iako već ima 39 godina.

Šveđanin je danas briljirao u pobjedi protiv Crotonea jer je uspio postići dva pogotka. Zlatan je odigrao 11 mečeva u Seriji A u dosadašnjem dijelu sezone i već je uspio zabiti 14 golova.

Također, Ibrahimović je današnjim golovima stigao do cifre od 501. pogotka u klupskoj karijeri što je zaista nevjerovatan podvig.

Nakon meča Ibrahimović je objavio fotografiju u svom Ferrariju Monza SP2 koji košta čak oko dva miliona dolara, te je poslao jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na putu prema cilju", poručio je Ibra nakon još jedne maestralne partije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Firaunska posla. :D
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi